©2019 by Lavina. Proudly created with Wix.com

Vinn en kväll med mig!

*** Lotteriet är avslutat för denna gång ***

Då kör vi nästa runda av Sveriges roligaste lotteri!

Förra gångens upplägg fungerade bra så jag återanvänder konceptet. Hör gärna av er via formuläret nedan eller maila på lavina.sonn@gmail.com för att köpa lotter!

Vinsterna är denna gång beroende på antal sålda lotter.

Garanten är en tvåtimmarsträff (en timme umgänge och en timme privat). Om vi når 9000kr i sålda lotter utökas vinsten till fyra timmar. Når vi 11000kr tillkommer ett andrapris i form av en fika/drink där du får fråga eller svamla på om vad du vill. Kommer vi upp i 13000 bjuder jag på ett tredje pris; antingen en tvåsidig novell eller en stunds chatt/telefonsamtal. Lyckas vi slå även detta tillkommer en rejäl överraskning till vinnaren av förstapriset!

Lotter kostar 200kr/styck. Sätter du in exempelvis 600kr räknar jag det alltså som tre lotter.

Köper du minst fem lotter får du en extra gratis! Tio lotter = två extra gratis, osv. 

Deadline för att delta är tisdag  28:e januari 2020, dragning sker samma dag. Datum för träff kommer vi sedan överens om.

Läs reglerna nedan: vid köp har du godkänt dessa.

Angående förra omgången; läs mer här:

Dragningen skedde som förra gången på Twitter och vinnarna har kontaktats.

Tredjepriset: 
https://twitter.com/lisa_lit_/status/1201486612460429314?s=21
Andrapriset: 
https://twitter.com/lisa_lit_/status/1201489126211641345?s=21
Förstapriset: 
https://twitter.com/lisa_lit_/status/1201490455990550528?s=21

Du kan också läsa om tidigare lotterier på min blogg.

Köp lotter

Regler! Notera att inga regler är förhandlingsbara.

- Köp sker till bankkonto och du som köpare är anonym. Du får ett femsiffrigt nummer av vid mig kontakt (mail eller formulär ovan) som du anger som meddelande vid insättning så jag kan identifiera dig.

- Inga returer eller "öppet köp". Missar du min deadline på grund av förseningar hos banken eller dylikt kan ditt köp flyttas till framtida lotterier.

- Vid vinst måste du gå igenom min sedvanliga säkerhetsprocedur. Den innefattar att du presenterar dig och att vi sedan hörs på telefon. Om du av någon anledning inte känns trygg att träffa går vinsten vidare (jag gör en ny dragning). Min säkerhet kommer alltid först så vänligen respektera detta. 

- Vill du köpa lotter åt en kompis? Kul! Men säkerhetskollen gäller för din vän vid eventuell vinst. Du kan alltså inte "gå i god" för någon annan utan jag måste ha direktkontakt med personen jag ska träffa.

- Jag har inte sex med tjejer. Om en kvinna vinner så inkluderar dejten inget sex (och det går inte heller att få mot en extra kostnad).

- Är ni två snubbar? Det går bra men då tillkommer 2000kr/timme.

- Bor du inte i Stockholm? Läs under "Resor" på Information & FAQ för villkor om du vill att jag kommer till dig. Vill du boka hotell i Stockholm och behöver råd, bara att fråga :)

- Träffen på fyra timmar (när lottköp nått minst 9000kr) är två timmars umgänge (exempelvis middag) och två timmar privat (ungefär. Vad jag menar är att jag inte kan eller vill ha sex fyra timmar i sträck).

- Oavsett form sker inga träffar hos mig (alltså är vår privata tid hos dig eller på hotell) och jag har inte sex på riskfyllda platser som utomhus, i bil, provhytter, you name it. 

- Aktiviteter sker på din bekostnad. Du betalar alltså för eventuell middag osv.

- Jag träffar inte grupper över två personer, varken sexuellt eller i övrigt. Är ni nyfikna på en hora så kan ni läsa min blogg. Jag är ingen free-for-all freakshow.

- Vill du förlänga dejten eller lägga till något tillkommer kostnader enligt hemsidan. Fråga annars om du är osäker!

- Alla andra regler som listas på hemsidan gäller även för lotterivinsterna.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now